Branchehuset

Nye vvskataloger er udkommet


Vvskataloget er branchens unikke informationskanal direkte fra leverandøren til grossister, installatører, arkitekter, rådgivere, staten, regioner, kommuner og industrien.

 

Vi giver vvsbranchen med vvsinstallatørerne og industrien et overblik over vvsprodukterne samtidig med, at der via vvsnumrene sikres korrekt bestilling og levering af vvsprodukter, samt sporbarhed i leverancerne inden for vvsområdet.

 

Databasen omfatter i øjeblikket omkring 280.000 aktive vvsprodukter og komponenter med eget varenummer. Vvskataloget udgives i form af trykte kataloger og den internetbaserede database.

 

Trykte vvskataloger
Katalogerne udsendes halvårligt og et årsabonnement koster 985 kr., mens et enkelt sæt i løssalg koster 550 kr. Katalogerne sendes fragtfrit. De oplyste priser tillægges moms, og der er portotillæg ved levering uden for Danmark).

 

Vvskataloget Online
Med internetversionen er det blevet nemmere og hurtigere at søge specifik information om et bestemt produkt eller finde relevante vvsnumre i databasen. Du har også mulighed for at lave en simpel kviksøgning på et enkelt vvsnummer uden at logge dig ind i Vvskataloget.

 

For bestilling af det trykte Vvskatalog og Online versionen kan du udfylde formularen her